Hoe werkt het?

De beleggingsfilosofie van SEM is simpel: Rendement & Zekerheid. SEM maakt graag sommetjes in combinatie met een grondige fundamentele analyse. SEM doet lang en veel huiswerk. Op basis hiervan selecteert SEM aandelen die over een lange periode gemeten fundamenteel goed presteren.

Beschermd beleggen met opties

Met optieconstructies verlaagt SEM het risico en wordt het rendement verhoogd. De waan van de dag laat SEM aan zich voorbij gaan. Het beschermen van de portefeuilles vormt de basis van het vermogensbeheer bij SEM. Daarnaast gebruikt SEM optieconstructies om in te spelen op kansen in de markt. Met een vermogen vanaf € 50.000,- kunt u gebruik maken van de diensten van SEM.

Voor ieder type belegger

Bent u een defensieve belegger of juist een wat offensievere belegger? SEM biedt u de keuze uit verschillende beleggingsmogelijkheden. U kunt zelf bepalen waar u voor kiest. Aan de hand van een persoonlijk gesprek kan SEM u hierbij helpen.

Onze rendementen

Elk profiel heeft een bepaalde risico-rendementsverhouding. Dit betekent dat er verschillende risico’s, en daarmee ook de rendementen, zijn verbonden aan een bepaalde profiel. Wilt u meer rendement maken, dan kiest u voor een wat offensiever profiel. Dit betekent wel dat u meer risico loopt. Wilt u dit niet, dan kiest u voor een defensiever profiel. Uw beleggingsdoel, uw beleggingshorizon maar ook uw huidige financiële achtergrond en toekomstige situatie bepalen voor een belangrijk deel welk profiel het beste bij u past. SEM kan u daarbij helpen in een persoonlijk gesprek. Bezoek de rendementen pagina voor een compleet overzicht van de rendementen per profiel.

Beleggingsproducten

Of u nu een defensieve of offensieve belegger bent, groot of klein, nieuw of ervaren, u belegt voor u zelf, uw kinderen óf uw kleinkinderen, SEM heeft voor ieder profiel een passende oplossing. Vanaf EUR 50.000,- kunt u bij SEM terecht voor uw vermogensbeheer.

 

 

 

SEM Maatpak

Een SEM Maatpak heeft het Mandje als defensieve basis maar is uitgebreid met een aantal offensievere optiestrategieën.

  • Beleggersprofiel: Gematigd offensief profiel
  • Minimum inleg: € 50.000,-

SEM Conversie

De SEM Conversie is een alternatief voor een spaar- of depositorekening en geschikt voor (zeer) defensieve beleggers.

  • Beleggersprofiel: Zeer defensief profiel
  • Minimum inleg: € 50.000,-

SEM Mandje

Een SEM Mandje heeft een defensieve basis; dividendaandelen met een gekochte putoptie als verzekering en een verkochte calloptie voor extra rendement.

  • Beleggersprofiel: Defensief profiel
  • Minimum inleg: € 50.000,-

Afspraak maken?

Let op: Risicoloos beleggen bestaat niet. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen