De beleggingsarchitect achter het vermogensbeheer van SEM is Sem van Berkel. Met een lange en succesvolle beleggingshistorie vanaf de oprichting van de Amsterdamse Optiebeurs (1978) als marketmaker, trader en bankier is Sem een zeer ervaren specialist op het gebied van beleggen. Via deze online vermogensdienst stelt Sem van Berkel zijn ervaring en expertise ter beschikking aan beleggers die op zoek zijn naar transparant en veilig vermogensbeheer.

Met optieconstructies verlaagt SEM het risico en verhoogt hij tevens het verwachte rendement. De waan van de dag laat SEM aan zich voorbij gaan. Hierdoor ligt het accent voor wat betreft het risico van SEM’s vermogensbeheer toch vooral op defensieve en gematigd offensieve portefeuilles.

SEM is een professionele organisatie met een eigen bestuur en management. SEM staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank en beschikt over een vergunning voor vermogensbeheerders. De eigenaren van SEM zijn succesvolle ondernemers uit verschillende branches, ieder met een jarenlange ervaring als particuliere belegger. Deze ervaring hebben ze samen met Sem van Berkel vertaald naar een product dat volledig is afgestemd op de wensen en eisen die de huidige belegger mag stellen aan vermogensbeheer.


Afspraak maken?

Let op: Risicoloos beleggen bestaat niet. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen