Lange termijn strategie

De beleggingsfilosofie van SEM is simpel: zekerheid & rust. Op basis van grondige analyse selecteren we aandelen die over een langere periode gemeten fundamenteel gezien goed presteren.

Sem's aanpak

De voordelen van SEM’s vermogensbeheer

Beschermd beleggen

Met optiecombinaties verlaagt SEM het risico en wordt het rendement verhoogd. De waan van de dag laat SEM aan zich voorbij gaan. Bescherming van de portefeuilles vormt de basis van het vermogensbeheer bij SEM zodat u rustig kunt slapen en overzicht houdt. Met een vermogen vanaf € 100.000,- kunt u gebruik maken van de diensten van SEM. Voor vermogens onder de € 100.000,- verwijzen we graag door naar Semmie.nl

Weten waarin u belegt

SEM belegt voornamelijk in een beperkt aantal noteringen van de AEX. Deze bedrijven zijn marktleiders en verdienen hun geld in de hele wereld in uiteenlopende sectoren zoals bijvoorbeeld betalingsverkeer, retail, chemie, biotech, IT en digitale informatie. Bij SEM weet u waarin wordt belegd. U ziet veelal bekende namen en ondernemingen die tot de verbeelding spreken.

Altijd op de hoogte

De voortgang van uw beleggingen monitoren wij continu. Daar waar nodig ondernemen wij actie. Via internet kunt u de ontwikkeling van uw vermogen volgen. Wij vinden het belangrijk dat u weet hoe de zaken ervoor staan. Daarom maken wij graag tijd vrij om uw portefeuille door te spreken of eventuele vragen te beantwoorden, maar ook online kunt u veel zaken regelen. Wij staan voor u klaar.

Hoe werkt het

Voor ieder type belegger

Of u nu een defensieve belegger of juist een wat offensievere belegger, nieuw of ervaren, bij SEM kunt u terecht. Aan de hand van een gesprek en een vragenlijst waarmee uw beleggersprofiel wordt vastgesteld, kan worden bekeken welk profiel (defensief of gematigd offensief) het beste bij u past.

Neem contact op

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Let op: Risicoloos beleggen bestaat niet. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen